Nyhedsbrev fra bestyrelsen – december 2020 | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen – december 2020

Udgivet den 15. december 2020

Læs jule-nyhedsbrevet fra bestyrelsen

Så står julen for døren, og dette år, med alle dets udfordringer, er ved at slutte. Mon ikke vi alle håber, at vi i det nye år kan se en ende på Coronaen.

Generalforsamling er blevet afholdt meget alternativt og med flere udsættelser, samt en del bøvl. Og ingen iver blandt andelshaverne for at blive formand eller bare for at træde ind i bestyrelsen. Dette kan man håbe, vil ændre sig i det nye år.

Vi har haft fælles arbejdsdag og rigtig mange deltog og rigtig mange opgaver blev ordnet. Der blev lagt nyt tag på foreningens haveskur, samt lagt fliser på gangarealet hen imod/foran skuret. Det blev en større arbejdsopgave, som blev løst af flere ildsjæle henover flere dage. Andre har fornylig kørt det gamle tag og de gamle fliser væk. Der blev malet legehus og rutchebanen fik også en overhaling, og dette arbejde blev også udført over flere dage af en ildsjæl. En busk blev skåret ned og fliser blev rettet op osv.

 

Det er dejligt, at vi kan finde ud af at samarbejde og møde hinanden. Og, ikke at forglemme, så sparer vi jo alle andelshavere for at skulle betale for at få disse opgaver udført.

De fleste af vores naturgasfyr er blevet efterset. Dennis har været ramt af sygdom, men han har snart været hele raden rundt. Flere har været i tvivl om eftersynet var gjort, så næste gang må vi bede om en tydelig tilkendegivelse af udført arbejde.

Her i vinter vil det være et godt tidspunkt at klippe sin hæk ind på udvendig side, så den holder sig inden for egen grund, samt ordne under og langs med hækken. Det påhviler altså den enkelte andelshaver. Man kan evt. bede om råd og vejledning til det hos bestyrelsen.

Der er fornylig fældet flere træer bag parkeringspladsen ved nr 1 af effektive fagfolk med det rigtige udstyr. Kun toppen er taget og stammerne vil senere blive savet ned af et par gæve andelshavere, bl. a. af vores fungerende formand. Der vil efterfølgende blive plantet et par stedsegrønne træer og evt også andet.

Bestyrelsen ønsker alle en glædelig og fredelig jul – samt et dejligt nytår, hvor vi forhåbentlig kan mødes og give hinanden hånd.