Nyhedsbrev fra bestyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Udgivet den 31. juli 2020

Læs om:

  • Ekstraordinær generalforsamling
  • Fælles arbejdsdag
  • Eftersyn på naturgasfyr
  • Hæk-klipning

Sommerferien er så småt ved at være slut, så vi må tilbage til arbejdet igen. 

Ekstraordinær generalforsamling

Sæt et kryds i kalenderen onsdag den 19. august – her vil der blive afholdt den ekstraordinære generalforsamling, hvor det vigtigste punkt bliver valg af ny Formand.

 

Så tænk Jer godt om, alle sammen, måske er det lige dig, der vil tage opgaven, eller du kender måske en, du kan prikke på skulderen. Måske skal vi også vælge et bestyrelsesmedlem eller suppleant ? Vi er jo et fællesskab med fælles interesse og ejerskab i Thorsvejs "velbefindende", – så kom frit frem og deltag.

Indkaldelse til den ekstraordinære generalforsamling med dagsorden vil blive udsendt senere.

 

Fælles arbejdsdag

En arbejdsdag vil der også blive indkaldt til senere, men allerede nu har vi en dato – lørdag den 12. september, og I bedes også sætte kryds på den dag. Vi har flere opgaver i tankerne, så der bliver brug for Jer. Det plejer at være en super hyggelig dag, hvor vi slutter med at spise pizza og drikke en lille øl – eller sodavand. Kaffe og kage plejer de, som ikke er så "arbejdsføre", at kunne byde ind med. Men nærmere om det.

 

Eftersyn på naturgasfyr

Fra ca først i Sept. til engang slut i November vil der være eftersyn på vore naturgasfyr. Der vil blive lagt en seddel i postkassen inden besøg, så man i tide kan nå at gøre plads. Der skal være fri adgang til fyret, så der er arbejdsplads.

 

Hæk-klipning

Så har containeren til hækaffald været her og blev også godt fyldt. De fleste har klippet hæk, og de fleste har klippet hækken godt ind på udvendig side, så vi får størst muligt fælles areal at færdes på (vi har jo trange forhold). Det er den enkelte beboer's ansvar at holde rent udenfor sin egen hæk. Der er enkelte, som ikke har nået det hele endnu, men det er nok lige på trapperne.

 

Husk kryds i kalenderen den 19. august og den 12. september !

Bestyrelsen ønsker alle nogle gode sommerdage