Nyhedsbrev fra bestyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Udgivet den 01. oktober 2022

Nyhedsbrev

 

Ekstraordinær generalforsamling

Vi har nu fået godkendt referatet af den ekstraordinære generalforsamling, som blev afholdt den 7. september. Her blev det med stort flertal vedtaget at give Norlys etableringsgodkendelse til at lægge fibernet ind til/ i vores boliger. Du kan læse referatet her (bemærk, at du skal være logget ind på hjemmesiden for at læse referatet).

Efter at referatet er skrevet, har vi fået svar på spørgsmålet, om vi kommer til at betale en leje af udstyr, når boksen er lagt ind, selvom man ikke benytter den. Svaret fra Norlys er:

”Alt det vi sætter op hos Norlys er uden beregning for jer, indtil den dag I aftager et abonnement fra en af de udbydere, vi tilbyder på vores net, og her er det igen KUN abonnementsprisen, der er jeres. Alle andre udgifter afholdes af udbyder eks. leje af fiber”.

 

Snerydning og saltning

Vi har indgået aftale med Grøn Vækst vedrørende snerydning og saltning, så vi forventer, at det ligesom de forrige år bliver udført til alles tilfredshed.

 

Husk at give besked ved skift af mailadresse

Hvis du skifter mailadresse, er det vigtigt, at du giver bestyrelsen besked på thorsvej.slagelse@gmail.com, hvis du stadigvæk gerne vil modtage information, nyhedsbreve, indkaldelser, referater m.v.

Vi har fået nogle henvendelser fra beboere, som ikke har modtaget mails fra foreningen. Det kan skyldes, at mailen ryger i spam-mail. Hvis man oplever ikke at modtage mails, bør man tjekke sin spam-mail. Her er det ofte muligt at markere, at foreningens mail ikke skal kategoriseres som spam.

 

Husk efterårsklipningen

Vi håber, at I alle nyder det skønne efterårsvejr, og at I også lige husker at få klippet hæksiderne ud mod fællesarealerne ind til skel. Dette skal ifølge vedtagelsen på sidste generalforsamling ske inden udgangen af uge 42

 

Husk at tjekke vand på gasfyr

Nu starter fyringssæsonen snart og der skal gang i radiatorerne igen. Husk at I selv har ansvar for, at der er vand på jeres gasfyr. Det er derfor vigtigt, at I lige tjekker vandstanden på fyret. Det er også en god ide, at I udlufter radiatorerne, inden de for alvor skal i gang igen. Læs her på hjemmesiden, hvordan man gør.