Ubudne gæster | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Ubudne gæster

Udgivet den 21. oktober 2018

Tiltag for at undgå ubudne gæster.

Vi har i løbet af sommeren haft en del ubudne gæster på Thorsvej. Der har bl.a. været en gruppe af unge mennesker, som har holdt til på legepladsen, men de har også gået rundt omkring i området blandt boligerne. Der har ikke været tyverier eller lignende, men der er lavet en skade på vores bord på legepladsen, potteplanter er væltet og der har været skrald på området, når de har forladt stedet.

 

Bestyrelsen har flere gange været i samtale med de unge mennesker og bedt dem om at fjerne sig fra området. I starten virkede dette, men desværre har vi oplevet, at de kommer igen.

 

Det er således, at hele Thorsvejs område er privat – dog undtaget vejen/stien fra Sønderås og op til børnehaven. Vi er derfor i vores gode ret til at fastholde, at uvedkommende skal fjerne sig fra området.

 

I bestyrelsen vil vi i den kommende tid drøfte, om vi skal skilte med "privat område" og hvordan vi ellers skal forholde os, når der er ubudne gæster på vores område.

 

Vi vender tilbage og orientere nærmere, når vi er kommet frem til en beslutning, men indtil da, vil vi opfordre alle andelshavere til at medvirke til at bede ubudne gæster om at forlade området.

 

Vi henstiller dog også til, at man er opmærksom på at beboere på Thorsvej har lov til at have gæster på besøg. Derfor vil vores forslag være, at man forinden man beder nogen om at forlade området, spørger pænt, om de hører til/besøger nogen på Thorsvej.