Deas som administrator | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Deas som administrator

Udgivet den 21. oktober 2018

Deas har pr. 1. september 2018 overtaget administrationen af Thorsvej Andelsboligforening

Alle andelshavere har ved udgangen af august fået et brev fra Deas om, at de fremover varetager administrationen af Thorsvej Andelsboligforening. Det betyder bl.a., at der fremover skal indbetales boligafgift til Deas.

 

Bestyrelsen har været i et tæt samarbejde med Deas for at få overdraget administrationen sikkert og godt. Der er nu efterhånden ved at være styr på det meste, og det er vores vurdering, at admistrationen er "i sikre hænder" hos Deas.

 

I forbindelse med salg af boliger, har der været enkelte andelshavere, der har været utilfredse med, at Deas opkræver gebyr for udarbejdelse af overdragelsesaftale mv. Se prisliste her: www.deas.dk/abpriser.

 

Vi har i Thorsvej Andelsboligforening i mange år været priviligeret, at have formænd, der varetog dette arbejde uden beregning. Reglerne i forbindelse med salg af andelsboliger er dog de seneste år blevet så juridisk spidsfindige, at det er vigtigt, at man har de nødvendige kompetencer for at varetage denne opgave. Vi kan ikke fremover være sikre på, at have disse komptencer i bestyrelsen, og netop derfor er det vigtigt, at opgaven ligger sikkert hos en administrator.

 

Når man skal sælge sin andelsbolig kan man på vores hjemmeside finde procedure for salg af andelsbolig. Denne skal følges fremover.