Nyhedsbrev fra betyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra betyrelsen

Udgivet den 25. juni 2022

Parkering

De nye parkeringsregler er nu trådt i kraft, og vi håber, at det går nogenlunde problemfrit. Vi vil dog gerne henstille til alle:

  • at man kun parkerer i de afmærkede båse.
  • at man beder sine gæster om kun at parkere i båsene reserveret til gæster, og ellers parkere på de tilstødende veje. På vores hjemmeside er der under fanebladet Parkering lagt en parkeringsvejledning, som man eventuelt kan give eller sende til sine gæster.

Vi vil også gøre opmærksom på, at det i henhold til færdselsloven (nye regler fra 1. maj 2022) er forbudt at parkere over skillerabatten på stamvejen.

Det er naturligvis også forbudt at parkere på skolestien.

 

Husk at holde øje med fugerne i badeværelset

I forbindelse med salg af nogle af vores boliger er bestyrelsen blevet opmærksom på, at der i nogle badeværelser/brusenicher er problemer med utætte fuger og revner i fliserne.

Vi vil derfor kraftigt henstille til alle beboere om at være opmærksom på dette problem. Hvis fugerne er utætte, eller hvis der er revner i fliserne, kan vandet trænge ind i væg- og gulvkonstruktionerne, hvilket i værste fald kan give råd og skimmelsvamp.

I sådanne tilfælde dækker forsikringen ikke, da det er den enkelte andelshaver, som ifølge vedtægterne har vedligeholdelsespligten.

Det kan derfor blive en meget bekostelig affære for andelshaveren, og det kan betyde, at værdien ved et eventuelt salg af boligen bliver kraftigt nedsat.

Derfor er det en god ide at holde øje med fugerne og fliserne, og sørge for at få det udbedret, hvis der er utætheder. Hvis du er i tvivl om hvordan du kan/skal gøre det, må du gerne kontakte Palle fra bestyrelsen, som vil være behjælpelig med gode råd.

 

Brev fra Slagelse Kommune

Nogle andelshavere har fået et brev fra Slagelse Kommune med orientering om, at Norlys skal udskifte deres gamle kobbernet til fibernet i ugerne 26-28. De advarer om, at det kan komme til at støje i perioden.

 

Vi ønsker jer alle en god sommer

Med venlig hilsen

Bestyrelsen