Nyhedsbrev fra bestyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Udgivet den 11. maj 2021

Det er stadig trange tider for bestyrelsesarbejdet pga Corana restriktioner, men vi håber det lysner nu. Så her kommer vi ilende med lidt nyt.

Vi har i år afholdt et telefonmøde med Deas vedr. regnskab/budget, og et enkelt bestyr. møde. Regnskab/budget vil blive sendt ud til alle samt en stemmeseddel, således at man kan godkende/ikke godkende skriftligt. Der er budgeteret med penge til etablering af 4 p-pladser for enden af Stamvejen. Vi har indhentet 3 tilbud, og der er ikke stor forskel på det beløb, det kan gøres for. Vi har valgt, at hyre Christian Andersen til opgaven, som har givet tilbud på 71.800kr. Så snart regnskab/budget er godkendt, vil vi sætte arbejdet i gang med de savnede p-pladser.

Vi plejer, at holde en generalforsamling om ”et øjeblik”, men i samråd med Deas er den udskudt til d 18 August kl 17. Vi krydser fingre og håber, at vi kan afholde det ligesom i ”gamle dage”. Og helt sådan bliver det jo ikke, idet regnskab/budget er ordnet på anden vis. Men der er flere i bestyrelsen, der er på valg, så det bliver et større punkt på dagsordenen.

Vi har flyttet udbyder på vores hjemmeside og i den forbindelse har siden været utilgængelig et stykke tid. Der er stadig problemer med at tilgå siden fra den gamle domænenavn: www.thorsvej-slagelse.dk. Vi arbejder på at få det løst. Indtil da kan siden tilgås på dette domæne: www.thorsvej-slagelse.andelsboligweb.dk.

Vi har haft frivillige, der har gjort en indsats for at forskønne vores område. Grøn Vækst fejer ikke op langs hække og busketter – de blæser jord og blade ind som ligger og flyder, men vi får det, som deres tilbud har lovet. Nu er der fejet op i store mængder og det opfejede er kørt væk. Men – de enkelte beboere er altså selv ansvarlige for at feje udenfor egen hæk. Nogen har klippet deres hæk ind og fejet og ordnet udenfor hæk, – men der er flere, der godt kunne gøre en indsats, og dermed forskønne vores ”alle sammens ansigt” udadtil. Det hører faktisk med, når man har en bolig her, at man tager vare på dette også.

I nr 13 har vi fået en ny beboer Liselotte Mortensen – Velkommen.

Med venlig hilsen Bestyrelsen