Nyhedsbrev fra bestyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Udgivet den 06. februar 2023

Sæt X i kalenderen

Vi har i bestyrelsen vedtaget, at vi i år afholder den ordinære generalforsamling den 20. april 2023 k. 17.00, så sæt kryds i kalenderen, så vil vi senere sende nærmere besked med indkaldelse og dagsorden. Hvis I har nogle forslag til generalforsamlingen, kan I allerede nu sende dem til bestyrelsen.

 

Find kosten frem

Efter at asfaltsjakket fra Norlys har været i gang med deres opgravningsarbejde i området, og efter at træer og buske i efteråret og vinteren har smidt en masse blade rundt omkring, er der behov for en gennemgribende fejning og opsamling, så vi kan få vores fællesarealer til at fremstå pæne og ordentlige nu, hvor forårssolen kommer, og hvor erantis og andre små forårsbebudere titter frem.

Vi vil derfor opfordre jer alle til at feje foran jeres huse og bagved jeres hække. I må også gerne feje og fjerne blade og skrald i jeres carporte og på de omkringliggende stier.

Vi kan naturligvis også vælge, at få Grøn Vækst til at påtage sig opgaven, men det vil blive dyrt, og eftersom det er en opgave, vi sagtens selv kan udføre, synes vi, at det er en god ide at spare de penge.

Vi er trods alt 38 huse, så hvis vi alle løfter lidt i flok, så skal det nok komme til at se pænt ud igen.

 

Har nogen set vores fodboldmål?

I forbindelse med nedgravningen af fibernettet, har vores fodboldmål, der stod på boldbanen, været gravet op. Nu er det forsvundet, og derfor denne efterlysning. Vi vil jo gerne have det tilbage.