Nyheder fra bestyrelsen – oktober 2024 | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyheder fra bestyrelsen – oktober 2024

Udgivet den 03. oktober 2024

Hæk-klipning senest udgangen af uge 42

Husk, at jeres hæk skal klippes senest udgangen af uge 42. I kan lægge hækaffald ved ”afmærkningen” på stamvejen fra på fredag den 11. oktober og frem til søndag den 20. oktober.

Vi vil endnu engang minde om, at det er vigtigt, at man får klippet hækken helt ind til skel ud til fællesområderne. Der er lidt for mange hække, der ”fylder for meget” på vejene. Hvis I er i tvivl om, hvad ”helt ind til skel” betyder, så kontakt bestyrelsen.

 

Vil du adoptere en blomsterkumme?

I løbet af uge 42 vil der blive sat planter i blomsterkummerne ved stamvejen. Når de er plantet til, skal de passes. Der skal vandes (når det er tørke) og tages ukrudt. Vi har derfor besluttet at vi gerne vil bortadoptere en kumme hver til 7 andelshavere, som har lyst til at passe og pleje en kumme.

Hvis du vil i betragtning til at adoptere en kumme, må du meget gerne sende en mail til bestyrelsen.

Hvis du vil hjælpe med plantningen af kummerne i uge 42, må du meget gerne skrive på vores mail thorsvej.slagelse@gmail.com, så skriver vi til dig, når vi er klar.

 

Gadebelysning

Gadebelysningen er nu fuldt overgået til vores egen drift. Efter lidt startvanskeligheder, som skyldtes en sikring, der var for lille til at trække hele området, har det nu fungeret upåklageligt. Lysene tænder og slukker ved solnedgang og solopgang.

Vi står selv for skift af pærer. Så hvis I opdager, at der er gadelamper, hvor pærerne er sprunget, så send en mail til bestyrelsen.

 

Ansøgning til SparNord Fonden

Vi har tidligere skrevet ud, at vi har søgt SparNord Fonden om tilskud til etablering og opsætning af ”udestue” på græs-fællesarealet ved legepladsen. Desværre fik vi afslag på ansøgningen.

 

Affaldsbeholdere

Vi har desværre lidt udfordringer med, at Remondis, som afhenter Genbrugs-beholdere, ikke sætter skraldespandene på plads igen til nogle af boligerne.

Vi er i dialog med kommunen og Remondis, og de giver os ret i, at beholderne skal på plads. Det er åbenbart bare en udfordring, at få det kommunikeret til mandskabet.

Vi opgiver ikke kampen, og klager hver gang, de ikke bliver sat på plads.

 

Håndværkere

Du skal huske, at hvis du har brug for hjælp til opgaver, der skal betales af foreningen, så er det bestyrelsen, der skal bestille håndværker. Hvis du selv bestiller, skal du selv betale.

 

Gasfyr

Hvis ikke I allerede har gjort det, så er der nok ikke længe til, at der skal tændes op i radiatorerne igen.

Husk, at du selv er ansvarlig for at fylde vand på gasfyret.

Kan du ikke få gang i radiatoren, kan det være, at du skal tømme din radiator for luft. Hvis du ikke ved hvordan, kan du måske bruge Bolius’ vejledning her: https://www.bolius.dk/saadan-faar-du-varme-i-radiatoren-igen-26455/