Nyhedsbrev fra bestyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Udgivet den 02. november 2019

Et par korte nyheder fra bestyrelsen – november 2019.

Plantning af hække

Palle, Lis og Ole (Lis's kæreste) har haft travlt med at få plantet ca. 150 stk planter rundt omkring, hvor der på fælles arbejdsdagen blev lavet jordforbedringsarbejde plus et par andre steder.

 

Det er plantet fjeldribs og røde snebær.

 

I øjeblikket får vi jo masser af regn, men hvis der på et senere tidspunkt kommer mindre nedbør, opfordrer vi andelshaverne til at supplere med vand efter behov. Så håber vi, at planterne vil gro efter allerbedste evne.

 

Handicapparkeringspladser

Vi har nu fået etableret yderligere en hadicap-parkeringsplads. Der er således tre handicapparkeringspladser på vores område. Den ene er dog ikke i brug, og må bruges frit af beboere/gæster:

  • Pladsen foran nr. 14 er pt. i brug af beboer med handicapparkeringskort
  • Pladsen foran nr. 54 er pt. i brug af beboer med handicapparkeringskort
  • Pladsen foran nr. 40 er ikke i brug og kan således frit benyttes – også selv om man ikke har handicap-skilt i forruden.

Det skal bemærkes, at handicapparkeringspladserne ikke er personlige. Eventuelle besøgende har således fri ret til at benytte handicapparkeringspladsen, såfremt deres bil er udstyret med handicapparkeringskort.

 

Hastighedsbegræsning

Endnu engang har vi modtaget klager over, at der bliver kørt for stærk på stamvejen. Vær opmærksom på, at hastighedsbegræsningen er 15 km/timen. Vi har ofte legende børn og cyklister på vejen – lad os alle passe på dem. Gør venligst også jeres gæster opmærksomme på hastighedsbegræsningen.