Nyhedsbrev fra bestyrelsen | A/B Thorsvej

A/B Thorsvej

← Tilbage til nyheder

Nyhedsbrev fra bestyrelsen

Udgivet den 25. april 2020

Læs om:

– Generalforsamling 2020

– Ansøgning om hjertestarter

– Etablering af Fibernet

Generalforsamling 2020

På grund af den landsdækkende epidemi med Covid-19 er der på nuværende tidspunkt stadig ikke åbnet op for forsamlinger med mere end ti deltagere. Om dette bliver praktisk muligt på denne side af sommeren 2020, er endnu uvist.

Lige nu er generalforsamlingen udskudt til den 20. maj, men det er nok tvivlsomt om forsamlingsforbuddet bliver ophævet inden da. Selv om det bliver ophævet, er det bestyrelsens opfattelse, at det ikke vil være hensigtsmæssigt at samle 30-40 mennesker i et mindre indelukket lokale.

Vi overvejer derfor nu en alternativ måde at afvikle generalforsamlingen på. Det orienterer vi om, så snart det er på plads.

 

Ansøgning om hjertestarter

Bestyrelsen har ansøgt TRYG Fonden om at blive ”fadder” for en hjertestarter.

Hvis vi får godkendt denne ansøgning, får vi en hjertestarter og varmeskab fra TRYG Fonden. Foreningen vil efterfølgende skulle sørge udgifter til opsætning, forsikring, opvarmning af varmeskab, batterier, elektroder mv.

Vi håber meget, at vi får denne ansøgning godkendt. Vi forventer svar senest udgangen af maj måned.

 

Sænk farten på Thorsvej

Endnu engang vil bestyrelsen komme med en opfordring til at man tænker over, at max-hastigheden på Thorsvej er 15 km/t. Husk at sænke farten!!!

 

Etablering af fibernet

Vi har modtaget tilbud fra Fibia om etablering af Fibernet på Thorsvej (vedhæftet). Dette har ingen omkostninger for foreningen, og medlemmerne vil efterfølgende individuelt kunne vælge, om de hver især ønsker tilkobling.

Bestyrelsen har besluttet at acceptere tilbuddet. De enkelte andelshavere vil snarest blive kontaktet af Fibia med tilbud om tilkobling.

Hvis man takker

  • JA til at få et eller flere af deres produkter (fx. internet eller TV), vil man få sat gratis fiberboks op i boligen.
  • NEJ til deres produkter, vil kablet føres så tæt på boligen som muligt, så det på et senere tidspunkt er muligt at få boksen etableret.

Der er ingen omkostninger forbundet med dette (hverken for foreningen eller for den enkelte andelshaver). Etablering, gravearbejde, reetablering mv. afholdes af Fibia.

I vedhæftede dokument kan I se tilbud og også se deres forskellige produkter.