Velkommen til Thorsvej Andelsboligforening

Thorsvej Andelsboligforening blev stiftet den 21. marts 1988, men hed før den tid Sønderås Andelsboligforening fra 1986-1988.

Andelsboligerne på Thorsvej er opført i 1985/86. Der er i alt 38 rækkehuse, hvoraf nogle er i 1 plan og nogle er i 2 plan. Vi er placeret på en stille lukket vej som er en sidevej til en villavej. Vi ligger i gå-afstand fra på både daginstitution og skole.

Thorsvejs bebyggelse kan sammenlignes med "en landsby", karakteriseret ved forholdsvis tæt, lav klyngeagtig bebyggelse, små for- og baghaver, små smalle veje med hække og grøn beplantning og et omkranset grønt område med stier.

På vores hjemmeside kan du læse om vores forening, boligerne, vores vedtægter og få seneste nyt fra foreningens bestyrelse. Er du interesseret i at købe en andel, kan du skrive dig op på vores venteliste, så får du besked, når der er andele til salg.

Hjemmesiden vedligeholdes som udgangspunkt af foreningens bestyrelse. Har du spørgsmål til hjemmesiden, så er du velkommen til at kontakte webmasteren på .

Venlig hilsen
Bestyrelsen, Thorsvej Andelsboligforening

NYHEDER

05-09-2017

Ny bænk på legepladsen

Der er nu mulighed for at sidde ned på legepladsen.

05-09-2017

Nye beboere i nr. 8

Vi byder Annette velkommen.

25-06-2017

Fælles arbejdsdag

Lørdag den 22. juli kl. 11.00 holdes en fælles arbejdsdag, hvor vi alle kan bidrage med det, vi nu kan.

25-06-2017

Legeplads klar til leg

Vi har nu fået endelig godkendelse til at tage legepladsen i brug. Vi mangler dog stadig lidt arbejde....

Klik her for at læse flere nyheder

ABF-AKTIVITETER